Selecteer een pagina

Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt zeker voor WebCaptains. De eerste sites werden in groep 8 gebouwd, tegelijk met de opkomst van social media. CU2, Imonline, Hyves, Partyflock, Facebook en natuurlijk MSN. Uren werden hier aan gespendeerd. Social media werd gevormd door de generatie waarin ik ben opgegroeid. Je hoefde social media niet leren te begrijpen, je begreep het gewoon, en dat is nog steeds zo.

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de ICT ben ik verder gaan studeren. Online marketing was tijdens mijn studie het vak wat mij het meeste aantrok. De combinatie met mijn ICT achtergrond en het feit dat ik al jong in aanraking kwam met social media, en de opkomst van zoekmachines van Ilse tot Google heb meegemaakt. Zorgde er voor dat ik hoge punten haalde voor online marketing vakken. Ook tijdens stages merkte ik dat online marketing me erg goed afging.

Een tijdje later vroeg een bekende of ik niet een site voor zijn bedrijf kon maken. Geen probleem, en een paar dagen later stond er een site online. Door de jaren heen kreeg ik steeds vaker de vraag of ik niet kon helpen met een site of online marketing activiteiten. Ik merkte ook dat mensen mij als sparringspartner gingen gebruiken. Daarom heb ik WebCaptains opgericht. Zodat ik vrienden, bekenden en nieuwe klanten nog beter kan helpen op het gebied van websites en online marketing en PR.